Meewerken

Onbetaalde medewerker (vrijwilliger)

In Delft zetten zich op dit moment zo’n 15 vrijwilligers zich wekelijks in voor de kinderen en jongeren die naar ons jongerencentrum komen. Ze spelen een spelletje, luisteren naar belevenissen en geven deze kinderen en jongeren aandacht. Elke week zijn ze er voor deze kinderen en jongeren.
Wil jij er ook zijn voor kinderen en jongeren die naar ons jongerencentrum komen? Of wil je je misschien op een andere manier inzetten door b.v. het jongerencentrum te onderhouden, de administratie te doen of door mee te helpen met het organiseren van evenementen? Neem dan contact op met anke.vanderbreggen@yfc.nl.

Betaalde medewerker (op basis van giften)

Zoek je eigenlijk een betaalde baan en zou je je dus meerdere dagen in willen zetten voor de kinderen en/of jongeren in Delft? Dat kan natuurlijk ook. We hebben echter beperkte inkomsten en we kunnen je dus niet perse uit eigen zak betalen. Wat wel zou kunnen is dat je je eigen inkomsten bij elkaar haalt en op basis van giften gaat werken (op basis van vriendenkring noemen we dat bij YfC). Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met anke.vanderbreggen@yfc.nl.

Stagiair(e)

Wij denken (en horen dit ook terug van oud-stagiaires) dat we je een uitdagende stageplek kunnen bieden! Je leert bij ons verder te kijken dan de methodes die je misschien meekrijgt in je opleiding. Je krijgt daar uiteraard intensieve begeleiding bij van een van onze professionele medewerkers. Daarnaast mag je deelnemen aan de trainingsdagen en de driedaagse stafconferentie van YfC Nederland.

Heb je op onze website rondgekeken en zou je je misschien toch breder of op een andere manier willen inzetten? Neem dan toch even contact met ons op. We hebben een breed netwerk en mogelijk vallen er dingen te combineren!

Onze stageplekken zijn geschikt voor studenten van de volgende opleidingen:
HBO: Social Work, Theologie/GPW, Communicatie;
MBO: diverse opleidingen. We hebben een Calibris erkenning voor Sociaal Cultureel Werker en Sociaal Pedagogisch Werker.

De stages duren in principe een jaar.

Als stagiaire draai je mee met ons kernteam en zit je bij onze wekelijkse bijbelstudie en werkoverleg.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar anke.vanderbreggen@yfc.nl