Schenken

Wilt u Youth for Christ Delft financieel steunen? Dan is het aantrekkelijk om een periodieke schenking af te sluiten. U levert met periodiek schenken een duurzame bijdrage aan ons jongerenwerk!

Schenking met belastingvoordeel

Een periodieke schenking betekent dat u minimaal vijf jaar een gift overmaakt aan Youth for Christ Delft. Zo’n schenking is volledig fiscaal aftrekbaar. Dit in tegenstelling tot reguliere giften, die pas vanaf 1% en tot 10% van uw inkomen aftrekbaar zijn. Youth for Christ Delft is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI), wat voor een periodieke schenking nodig is.

Gemakkelijk afsluiten

Het afsluiten van een periodieke gift gaat vanaf januari 2014 gemakkelijker dan ooit. Er komt geen notaris aan te pas. Stuur een mail naar ons en u ontvangt van ons een overeenkomst. Wij voegen een antwoordenvelop toe die u kunt gebruiken om de overeenkomst naar ons op te sturen.

Bereken uw voordeel

Op de website schenkservice.nl berekent u zelf hoeveel u bespaart. Overweegt u om meer voor Youth for Christ Delft te betekenen? Dan zou u kunnen besluiten om uw belastingvoordeel aan Youth for Christ Delft te schenken. U geeft meer zonder dat het extra kost!

Digitale overeenkomst

Download de digitale overeenkomst. U kunt de overeenkomst digitaal invullen, uitprinten en ondertekenen. De overeenkomst stuurt u op naar info@youthforchristdelft.nl of per post naar het onderstaande adres. Wij vullen onze gegevens in en sturen het originele exemplaar naar u retour voor uw eigen administratie. Het hoofdkantoor van Youth for Christ bewaart een kopie.

Youth for Christ Nederland
Antwoordnummer 56547
3506 WB Utrecht

Meer informatie over periodiek schenken kunt u lezen onze digitale brochure. Heeft u verder vragen? Neem contact op met Pieter Lekkerkerk via 06-6 22 96 12 70‬ of e-mail naar financien@youthforchristdelft.nl.